You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Specikruh

  • Vaša košarica je prazna!

O nas

Zakaj Specikruh.si?

Ker nam ni vseeno, kaj jemo in kaj kupimo, smo se odločili, da izdelek ponudimo na trg, ter ga približamo ljudem, ki jim je pomembno, da sami skrbijo za svojo prehrano. Ker je dobro, da se vračamo k naravi, je tudi dobro, da je jemo zdrav kruh. Le domač kruh, katerega spečemo sami, je zdrav, saj vemo, kakšne sestavine vsebuje, saj vanj zagotovo nismo dodali nikakršnih dodatkov, kot so dodani v kruhu, ki ga kupimo v pekarni, znani so tudi kot pekovski dodatki.

Ker živimo v obdobju globalne krize, ko zna biti negotovost vsakdanji problem, je pomembno, da si v teh časih znamo pomagati sami; da sami poskrbimo za svoje zdravje in za zdravje nam dragih oseb. Ne smemo dopustiti, da je naše življenje prepuščeno naključju, ki niti ni pomembno, slediti moramo sebi ter prisluhniti svojemu telesu in višjemu jazu.

Kruh-osnovno živilo, ki je vsakodnevno na naših mizah. Drži, kruh lahko dandanes kupimo v trgovini, vendar se bo vsakdo strinjal z menoj, da je kruh cenovno drag. Koliko pa je kupljen kruh zdrav, je spet vprašanje, ki si ga ne postavimo pogosto.

Zakaj si ne bi sami spekli svoj kruh?
Potrebujemo le malo časa, ustvarjalnosti in še malo več ljubezni do kuhanja in pripravljanja jedi. Pri peki kruha bomo čutili zadovoljstvo, ki nas pomiri, kar pa je v današnjem času stresnega življenja zelo dobrodošlo.

Človek ima v sebi štiri razsežnosti, poleg duševne, družbene, duhovne, ima tudi telesno razsežnost, v skladu s katero mora poskrbeti med drugim tudi za svojo prehrano, ki naj bo uravnotežena z njim. Za boljše delovanje človeka je pomembno, da skrbi za pravilno in zdravo prehrano.

Ker nam ni vseeno, kaj jemo in kaj kupimo, smo se odločili, da izdelek ponudimo na trg ter ga približamo ljudem, ki jim je pomembno, da sami skrbijo za svojo prehrano. Ker je dobro, da se vračamo k naravi, je tudi dobro, da jemo zdrav kruh. Le domač kruh, katerega spečemo sami, je zdrav, saj vemo, kakšne sestavine vsebuje, vanj zagotovo nismo dodali nikakršnih dodatkov (znani kot pekovski dodatki), kot so dodani v kruhu, ki ga kupimo v pekarni.

Pričarajte si okuse iz krušne peči z nadomestno krušno ploščo v domači gospodinjski pečici (video)

Dodajte kruhu ščepec svoje ljubezni

Oglejte si naš izdelek, ki ga lahko uporabite vsak dan v vaši domači kuhinji.

Specikruh.si
Granatus d.o.o.
Križevec 5, 3206 Stranice
SLOVENIA
ID za DDV: SI51570718

Naša spletna stran uporablja piškotke, da vam lahko omogočimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so nameščene na vašem računalniku ali mobilnem telefonu, ko brskate po spletnih mestih.