You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Specikruh

  • Vaša košarica je prazna!

Krušna plošča z lesenim loparjem

  • Koda izdelka: B-Q1
  • Razpoložljivost: Na zalogi
€36.00 €79.00 brez DDV: €29.51

Predstavlja nadomestilo za krušno peč v domačem gospodinjstvu.

Plošča z mero 410 mm x 360 mm x 20 mm ter težo cca. 7kg ustreza standardiziranemu dnu pečice gospodinjske električne peči. Ker so krušne peči ponavadi velike, primerne za večje stanovanjske objekte in večje družine, je nadomestna krušna plošča kot nalašč primerna za domače gospodinjstvo. Nadomestna plošča se položi na dno pečice in se ogreva s pomočjo toplote iz električne pečice, torej se ogreva z elektriko, katera pa se regulira s pomočjo same električne pečice. Akumulirana toplota se zadrži na površini plošče, s čimer se pripomore k optimalnemu toplotnemu izkoristku in cenejši hrani, saj jo pripravimo sami doma. Ploščo pa lahko uporabimo tudi v žaru ali v kaminu.

Pričarajte si okuse iz krušne peči z nadomestno krušno ploščo v domači gospodinjski pečici

Z krušno ploščo si spečemo domač kruh, pico, prav tako pa lahko v pekaču, ki ga položimo na ploščo, spečemo tudi pečenke, lazanje, štrudle, bureke, peciva. Poleg tega pa lahko po peki kruha, pice izkoristite toploto plošče in na njej sušite npr. sadje, gobe... Naj bo Vaša domišljija brez meja.

Nekovinska akumulacijska plošča vsebuje visokokvalitetne ognjevzdržne materiale  zato je plošča prijazna okolju in zdravju človeka. Zaradi prisotnosti naravnih mineralov je naša hrana še okusnejša. 

Poleg tega pa lahko po peki kruha, pice izkoristite toploto plošče in na njej sušite npr. sadje, gobe... Naj bo Vaša domišljija brez meja. pečenke, lazanje, štrudle, bureke, peciva., prav tako pa lahko v pekaču, ki ga položimo na ploščo, spečemo tudi domač kruh, pico si spečemo Z krušno ploščo 

Sedaj ima vsako gospodinjstvo možnost, da peče domač kruh, enakega okusa, kot bi ga spekli v krušni peči.

text_rating 0
Napiši povzetek
Opomba: HTML ni preveden!
    Slab           dobro


Okus Vašim jedem, poizkusite, naj tudi v Vašem domu diši po sveže pečenem kruhu.

Naša spletna stran uporablja piškotke, da vam lahko omogočimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so nameščene na vašem računalniku ali mobilnem telefonu, ko brskate po spletnih mestih.