You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Specikruh

  • Vaša košarica je prazna!

Žar krušna plošča

  • Koda izdelka: B-Q2
  • Razpoložljivost: Na zalogi
€26.00 €59.00 brez DDV: €21.31

Predstavlja nadomestilo za krušno peč. 

Žar plošča z premerom 37cm je lahko vaš najljubši način peke pice.   Ker so krušne peči ponavadi velike, primerne za večje stanovanjske objekte in večje družine, je žar krušna plošča prava izbira za domače gospodinjstvo. Na žaru lahko dosežemo precej višje temperature kot v pečici, svoje pa bo naredil tudi dim, ki ga ustvari žar oglje.  Akumulirana toplota se zadrži na površini plošče, s čimer se pripomore k optimalnemu toplotnemu izkoristku in cenejši hrani, saj jo pripravimo sami doma. 

Pričarajte si okuse kot iz krušne peči

Nekovinska akumulacijska plošča vsebuje visokokvalitetne ognjevzdržne materiale  zato je plošča prijazna okolju in zdravju človeka. Zaradi prisotnosti naravnih mineralov je naša hrana še okusnejša.  

Sedaj ima vsako gospodinjstvo možnost, da peče domač kruh, enakega okusa, kot bi ga spekli v krušni peči.Okus Vašim jedem, poizkusite, naj tudi v Vašem domu diši po sveže pečenem kruhu ali pici.     

text_rating 0
Napiši povzetek
Opomba: HTML ni preveden!
    Slab           dobro
Naša spletna stran uporablja piškotke, da vam lahko omogočimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so nameščene na vašem računalniku ali mobilnem telefonu, ko brskate po spletnih mestih.