You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Specikruh

  • Vaša košarica je prazna!

Na krušni plošči pečemo domač kruh, brez aditivov

Predstavlja nadomestilo za krušno peč v domačem gospodinjstvu. Plošča z mero 410 mm x 360 mm x 20 mm ter težo cca. 7kg ustreza standardiziranemu dnu pečice gospodinjske električne peči. Ker so krušne peči ponavadi velike, primerne za večje stanovanjske objekte in večje družine, je nadomestna krušna plošča kot nalašč primerna za domače gospodinjstvo. Nadomestna plošča se položi na dno pečice in se ogreva s pomočjo toplote iz električne pečice, torej se ogreva z elektriko, katera pa se regulira s pomočjo same električne pečice. Akumulirana toplota se zadrži na površini plošče, s čimer se pripomore k optimalnemu toplotnemu izkoristku in cenejši hrani, saj jo pripravimo sami doma.

Več o izdelku

Pica kot iz krušne peči

Pričarajte si okuse iz krušne peči z krušno ploščo v domači gospodinjski pečici

Več o izdelku

Ploščo položimo na dno pečice

Plošča se položi na dno pečice in se ogreva s pomočjo toplote iz električne pečice, torej se ogreva z elektriko, katera pa se regulira s pomočjo same električne pečice. Akumulirana toplota se zadrži na površini plošče, s čimer se pripomore k optimalnemu toplotnemu izkoristku in cenejši hrani, saj jo pripravimo sami doma. Več o izdelku

Recepti in nasveti za zdravo prehranjevanje

Koliko E-jev ste že danes pojedli?
Domače kajzerice, pečene na krušni plošči, ne vsebujejo emulgatorja E472e, sredstva za obdelavo moke ali drugih dodatkov oz.adativov ali celo L-cistein, (zaradi katerega je kruh mehak in penast).
KER VEM, KAJ JEM.

Podrobneje...

izbrano za vas

Zadnje objave

Naša spletna stran uporablja piškotke, da vam lahko omogočimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so nameščene na vašem računalniku ali mobilnem telefonu, ko brskate po spletnih mestih.